وبلاگ :
يادداشت :
سايت اختصاصي جنبش دعوت رونمايي شد
نظرات :
49
خصوصي ،
52
عمومي
نام:
ايميل:
سايت:
مشخصات شما ذخيره شود.
متن پيام :
حداکثر 2000 حرف
كد امنيتي:
اين پيام به صورت
خصوصي
ارسال شود.
+
رضا
ديدگاه هاي اقتصادي احمدي نژاد قبل از رياست جمهوري
وبلاگ حاميان ميرحسين موسوي فقط ديدگاه هاي آقاي احمدي نژاد را بدون هيچ تحليلي در معرض ديد مخاطبين قرار ميدهد و قضاوت را به خود مخاطب واگذار مينمايد
محمود احمدينژاد آن طور که در هفتههاي پيش از برگزاري انتخابات نهم رياستجمهوري(84)، خبرگزاريهاي حامي شهرداري وقت تهران اعلام کردند در جمع دانشجويان دانشگاه بينالمللي امام خميني(ره) حضور يافت و شديدا از دولت هشتم به رياست سيدمحمد خاتمي انتقاد کرد.
ا
حمدينژاد شهردار وقت تهران گفت: "اجراي مکرر يک الگوي ناموفق اقتصادي، حاصلي جز سلب امکان برنامهريزي اقتصادي ندارد و اکنون الگوي اقتصادي دولت براي جامعه تنشزا و براي ارکان اقتصاد کشور بيثبات کننده است." وي در جمع دانشجويان دانشگاه بينالمللي امام خميني تاکيد کرد: "ساز و کارهاي اقتصادي دولت در جهت تامين منافع مردم نيست. 15 سال است که با توسل به يک الگوي اقتصادي، تجربهاي ناموفق در کشور تکرار شده است و هر روز که ميگذرد، ابهام و گرفتاري بيشتري در اين الگوي اقتصادي احساس ميشود."
شهردار آن زمان تهران با تاکيد بر ضرورت تغيير الگوي کنوني اقتصاد از سوي دولت اظهار کرد: "در اين سالها، برخي از اقتصاددانان مسائلي را به عنوان يک اصل مسلم و خدشهناپذير جا انداختهاند و اجازه نزديک شدن به آن را به ديگران نميدهند. اگر چندين سال پياپي يک تجربه تکرار شد و ديديم نفعي براي کشور ندارد چرا بايد بار ديگر تکرار شود؟". "تصميم گيرندگان اقتصاد کشور هر سال با تحميل يک تنش سنگين اقتصادي بر جامعه، همه ارکان اقتصادي را متزلزل ميکنند و هيچکس هم گزارش نميدهد که حاصل اين کار در پانزده سال گذشته چه بوده و چرا اين روند تاکنون منجر به کاهش مصرف انرژي و افزايش درآمدهاي دولت نشده است؟" احمدينژاد آن وقت گفت: تمامي مناسبات اقتصادي کشور در هر سال به بهانه افزايش قيمت بنزين دچار تزلزل ميشود و با اين کار فضايي مبهم، ناپايدار و غيرقابل پيشبيني به وجود ميآيد و اصولا در چنين فضايي، سرمايهگذاري شکل نميگيرد و اين درحالي است که سرمايهگذاري يک نياز اصلي براي شکوفاکردن اقتصاد ملي محسوب ميشود. وي اجراي دستورالعملهاي ديگران را براي اقتصاد کشور مورد سوال قرار داد و گفت: "هيچ دليل عقلي، نقلي و منطقي براي اجراي دستورالعمل کساني که در صداقت آنها در دوستي با خود ترديد جدي داريم، وجود ندارد، خصوصا وقتي که تجربه شکست خوردهاي از اجراي نسخههاي آنها در پيش رو داريم."
احمدينژاد پيش از آن که مردم به او راي دهند در قزوين طي همين سخنراني اعلام کرد:" افزايش قيمت بنزين مطلقا منجر به کنترل رشد مصرف بنزين نشده و هيچکس هم به دليل افزايش قيمت بنزين سفرهايش را کاهش نداده است. معناي اين امر آن است که بايد به دنبال اصلاح ساز و کارهاي جديدي براي اقتصاد کشور باشيم. دهها متغير در وضعيت اقتصادي کشور و مصرف سوخت تاثيرگذار است و مبتديان امر اقتصاد نيز ميدانند که با توسل به يک متغير اقتصادي مانند قيمت بنزين نميتوان مصرف سوخت را تحت کنترل در آورد. اقتصاد رها در هيچ کجاي دنيا وجود ندارد، خصوصا در شرايطي که جنگ اقتصادي دنيا را فرا گرفته است، هيچکس مرزهاي اقتصادي خود را باز نميگذارد. اعمال شيوه هاي درست کنترلي در اقتصاد کشور امري ضروري است و نبايد اصل کنترل در اقتصاد منتفي اعلام شود. قيمت 870 تومان بر روي دلار که از سوي مديران اقتصادي تعيين شده، حاصل عملکرد معادلات اقتصادي نيست. افرادي که قيمت دلار را 870 تومان اعلام کردهاند، مدعي هستند که ارزش واقعي هر ليتر بنزين حدود 300 تومان است و پيوسته نيز آن را به رخ مردم ميکشند."
حالا حدود چهار سال از آن سخنراني ميگذرد و دانشجويان دانشگاه امام خميني قزوين که در ارديبهشت 88 جزو ميزبانان احمدينژاد و هيات دولت در اين شهر هستند ميپرسند چرا اين گفتهها همچنان عملي نشده است؟ آيا امروز احمدينژاد که خود دولت را در اين مدت تحت اختيار دارد هم انتقاد به ديگران را در پيش خواهد گرفت؟
پاسخ
آقاي توران پشتي عزيز ؛ دفعه بعد که خواستي مثلاً پيامهاي ديگرون رو اينجا بذاري حداقل از 2 تا سيستم مختلف استفاده کن !! درسته يه پيغام به نام مهدي و يکي به نام رضا مي ذاري ولي آي پي سيستم بازم نشون مي ده که هر دو تا رو خودت گذاشتي !!! ضمناً به جاي مشغول ذمه شدن ديگرون از توانمندي هاي کانديداي خودت بنويس . ( البته اگر چيزي سراغ داري ) هرچي به طلا بگي مس ، ماهيت طلا که مس نمي شه !